The Pand Hotel ligt verscholen tussen de platanen, in één van de mooiste en rustigste hoekjes van de historische binnenstad, op 20 meter van de Brugse reien. Dit 18de eeuwse voormalige koetshuis werd stijlvol ingericht met waardevol antiek en unieke kunstvoorwerpen, om zo een sfeer te creëren die tijdloos, aangenaam, elegant en comfortabel is voor de gasten.

Zoals in een privaat huis is elke ruimte verschillend ingericht. Exclusieve stoffen, antiek en bloemarrangementen kenmerken de sfeer. In de bibliotheek en de elegante salons kunnen de gasten zich ontspannen bij de open haard. De houten lambriseringen en het authentieke parket geven de salons de typische elegantie van een Engels herenhuis. U vindt hier honderden oude boeken, meerdere Louis Vuitton koffers, bijzondere oorkonden, verzamelobjecten in hout enz. … De bar, met acajou meubilair en chesterfield, baadt in een nostalgische, gezellige sfeer in het schemerlicht van de Jacques Garcia-muurlampen.

Elk van de 26 kamers en suites is een individuele creatie. Alleen het moderne comfort komt overeen. Ze beschikken over airconditioning, verwarming, gratis Wifi, kluisje, minibar, flatscreentelevisie en telefoon. Marmeren of granieten badkamers met haardroger, make-up spiegel en hoogwaardige verzorgingsproducten. De ruime suites zijn gedecoreerd met de prachtige stoffen van Ralph Lauren. Hun badkamers beschikken over dubbele wastafel, bubbelbad, en luxueuze toiletartikelen van Asprey. Baldakijnen en hemelbedden geven aan de suites een aparte charme.

Het signature Pand Hotel breakfast is uitgebreid en uniek: een geserveerd champagne-ontbijt op wit linnen tafelkleden met geborduurde servetten en met zilveren thee- en koffiekannen. Eitjes worden naar wens bereid op het legendarische AGA-fornuis.

“Graag heten wij u van harte welkom.”

Familie Stuyts