• The coast
  • Ypres
  • Ghent
  • Antwerp
  • Brussels
  • Damme

De kust

De Haan - Wenduine

De Haan bevindt zich op een 20-tal minuten rijden van Brugge en is een mooie daguitstap.

De Haan heeft zeer veel mooie villa's in cottage stijl die beschermd zijn. In De Haan is het Belle Époque karakter zeer goed bewaard.

De Haan-Wenduine zijn de ideale familiestranden. Er zijn zeer vele wandel- en fietspaden die door de duinen en bossen lopen. De kusttram verbindt De Haan met Knokke.

Verdere informatie kunt u vinden op:
www.dehaan.be

Knokke - Heist

Knokke-Heist is een ideale daguitstap vanuit het Pand Hotel. Het ligt op 20 minuten rijden van Brugge… een mooie rit door het Polderlandschap. Er is ook een trein- en busverbinding.

Hoewel Knokke en Heist 1 geheel vormen hebben ze beide hun eigen kenmerken. Terwijl Heist een familiaal karakter heeft, is Knokke de “mondaine” badplaats van de Vlaamse Kust met de meest exclusieve boetieks. “Luxe” is het codewoord.

Er zijn meerdere residentiële villawijken (Het Zoute) waar het aangenaam wandelen en fietsen is.

Het natuurreservaat Het Zwin ligt op de grens tussen Knokke en Nederland. Het Zwin is de oude verzande zeearm waarlangs de boten het land binnenvaarden tot aan Damme en Sluis.

Natuurgidsen kunnen u wegwijzen in dit bijzonder biotoop met zoutwinnende planten en bijzonder vogelpopulatie. Knokke bezit ook een “koninklijke golf” met 18 holes, een casino en veel kunstgalerijen.

Verdere informatie kunt u vinden op:
www.knokke-heist.info