Brugge voor kinderen

Wij heten alle kinderen, van alle leeftijden van harte welkom in het Pand Hotel. Wij doen het uiterste om hen écht thuis te laten voelen. Brugge telt talrijke bezienswaardigheden en attracties die erg opwindend kunnen zijn voor uw kinderen zoals:

 • Een boottochtje op de Brugse reitjes
  Vertrek ongeveer ieder half uur, aan de aanlegsteiger naast het hotel.
 • Koetstocht in een 18de eeuwse koets
  Vertrek vanop het marktplein voor een tochtje van ongeveer één uur met toeristische en historische informatie over de stad.
 • Fietstochten
  Aan de receptie hebben we informatie over verschillende fietstochten in en rond de stad. Fietsen en tandems kunnen gehuurd worden per uur, per halve dag of per ganse dag. We kunnen u ten zeerste een tochtje door de Polders en het landelijke Damme en Oostkerke aanbevelen.
 • Het Folklore museum
  Toont het leven van de 19de eeuw in Brugge: de schoenmaker, de leraar in zijn klas, de keuken, kinderspelletjes, 19de eeuwse kledij en- gewoonten, enz.
 • De St Janshuysmolen
  Eén van de weinige windmolens (werd gebruikt om bloem te maken) die nog in werking is. (Geopend: mei - september)
 • Boudewijnseapark en Bobo’s Indoor
  Prachtig familie-attractiepark op ongeveer 10-15 minuten rijden van het hotel. Het park biedt u verschillende attracties aan zoals: een paardenmolen, een dierenpark, minigolf, een minitrein, autoscooters, een (indoor) speeltuin en nog zoveel meer. Gelieve de receptie te contacteren voor een uitgebreide brochure.
  (Geopend: april - september)
  Bobo’s Indoor ook open tijdens wintermaanden (enkel weekend en schoolvakanties)
  www.boudewijnseapark.be
 • Boudewijnseapark Dolfinarium
  Geweldige dolfijnen en zeeleeuwenshow. Gelieve de receptie te contacteren voor een uitgebreide brochure. (Geopend: april - september)
  www.boudewijnseapark.be
 • Boudewijnseapark Roofvogelshow
  Spectaculaire roofvogelshow met buizerds en gieren, valken en oehoes etc. . Gelieve de receptie te contacteren voor een uitgebreide brochure.
  (Geopend: april - september)
  www.boudewijnseapark.be
 • Beklimming van het Belfort
  Ontdek de 47 klokken en het adembenemende uitzicht.
 • Het Sint Janshospitaal
  Eén van de oudste middeleeuwse ziekenhuizen van Europa, ontdek het alledaagse leven van een ziekenhuis in die tijd.
 • Feestelijkheden
  Middeleeuws galadiner met narren,minnestrelen, ridders, dansers, heksen en vuurspuwers. (april - oktober: iedere vrijdag & zaterdagavond; november - maart: iedere zaterdagavond)
 • Bruges Ballooning
  Bruges Ballooning biedt de mogelijkheid aan onze hotelgasten om over Vlaanderens mooiste stad, Brugge te varen. Omdat velen slechts enkele dagen in Brugge verblijven heeft Bruges Ballooning een systeem uitgewerkt dat toelaat om op zéér korte termijn een ballonvaart te boeken en mee te maken. Book today. Fly tomorrow is een geavanceerd boekingssysteem dat zich op elk moment van de dag laat raadplegen naar beschikbaarheid, en onmiddellijk boekingen toelaat voor de komende vaarten. Wil u ook de schitterende binnenstad van Brugge, de landelijke polders en de kuststreek verkennen vanuit de lucht? Kijk dan snel op de boekingskalender en misschien kan u bij uw bezoek aan Brugge de lucht in! Er zijn ballonvaarten bij zonsopgang en zonsondergang.
  www.bruges-ballooning.com
 • Speeltuin Astridpark
  Kleine kindjes kunnen hun hartje ophalen in het speeltuintje van het Astridpark (op 50 meter wandelen van het hotel)
 • Concerten, evenementen, exposities
  Heel regelmatig zijn er concerten, evenementen, exposities die gedurende een bepaalde periode bezocht kunnen worden. Meer informatie hierover kan u altijd aan de receptie vinden.
 • Andere diensten naar kinderen toe zijn:
  Babysitting service, het voorzien van babybedjes en verschoonkussens,
  hoge stoel voor aan tafel, buggy. Tekenfilmkanaal, kleurplaten met kleurpotloden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie, die u nodig heeft om een dagje uit te plannen.